Hermosa fileri za nazolabijalne bore

Hermosa fileri za nazolabijalne bore

Hermosa fileri za nazolabijalne bore su najtraženiji anti aging proizvod.

Prema definiciji, nazolabijalne bore su kožni nabori koji se protežu sa obe strane, od ugla nosa na dole ka uglovima usana. Sam naziva ukazuje na njihovo mesto na licu. Naime, ime su dobile od latinskih reči „nose“, što znači nos i „labium“, tj. usne. S obzirom da su izraženije pri smejanju poznate su i kao „bore smejalice“.

Nažalost, vertikalne linije oko usana su čest estetski problem. Žene širom sveta se suočavaju sa starijim izgledom lica zbog njih. Imajući ovo u vidu Vector Medical Group vam otkriva zašto su Hermosa fileri za nazolabijalne bore najbolje rešenje.

Zašto se javljaju nazolabijalne bore?

Da li ste znali da svaki čovek ima nazolabijalne bore na svom licu, bez obzira na godine starosti? Prisutne su i kod beba.

Međutim, u mladosti one nisu izražene, jer je koža elastična i bogata kolagenom. Kako se s godinama smanjuje količina kolagena, koža postaje tanja i zategnutija, te su ove bore upadljivije. Razlog za to leži u smanjenom broju fibroblasta.

Fibroblasti su ćelije koje imaju važnu ulogu u gradnji vezivnog tkiva kože. Njihovim smanjivanjem dolazi do topljenja masnog tkiva, koje se nalazi između unutrašnjeg ugla oka i sredine obraza. Zbog toga se podočnjaci produbljuju, a usled gravitacije obraz se povlači na dole, te se pojavljuju nazolabijalne bore.

Na izraženost ovih bora veliki uticaj ima i genetika, kao i fizionomija lica. Mada ne treba zanemariti ni životne navike. Pušenje, prekomerno izlaganje sunčevim i veštačkim UV zracima, nedostatak hidratacije, nepravilna nega, uključujući i upotrebu neadekvatnih preparata, podstiču brže starenje kože. Samim tim i pojavu nazolabijalnih bora.

Kada su potrebni Hermosa fileri za nazolabijalne bore?

Da biste shvatili kada se Hermosa fileri za nazolabijalne bore koriste, morate najpre znati njihovu podelu. U osnovi, nazolabijalne bore se dele u 3 grupe.

Hermosa fileri za nazolabijalne bore

Najtanje su tzv. lažni nabori. Obično se javljaju kod mlađih osoba sa suvom, nedovoljno hidriranom kožom. U pojedinim slučajevima se pojavljuju nakon velikog gubitka telesne težine.

Za stariji, umorniji izgled lica zaslužne su tzv. bore tuge. Posledica su promena u potkožnom tkivu koje dovode do izmena u svim slojevima kože. Dok gradijentne bore karakteriše velika razliku između obraza i područja iznad usana. One su izražene zajedno sa drugim znacima starenja.

Nazolabijalne bore uglavnom postaju problematične nakon 30. godine, tako da se tada savetuje upotreba Hermosa filera.

Šta su Hermosa fileri za nazolabijalne bore?

Postoje različite metode za rešavanje nazolabijalnih bora. Najefikasniji su Hermosa fileri. U pitanju su biorazgradivi, konzistentni gelovi čuvenog proizvođača dermalnih preparata. Razvijeni su specijalnom tehnologijom tako da hijaluronska kiselina koja se u njima nalazi je umrežena sa homogenizovanim česticama optimalne viskoelastičnosti. Time je obezbeđeno postizanje odličnih dugoročnih rezultata ne samo u popunjavanju bora, već i dobijanja volumena i elestičnosti kože.

Hermosa fileri ne sadrže štetni BDDE, te su potpuno bezbedni za upotrebu. U njihov sastav ulazi i lokalni anestetik, koji otklanja bol i bilo koju nelagodu tokom procedure.

Hermosa fileri za nazolabijalne bore

Proizvod je dizajniran tako da omogućava jednostavnu, preciznu upotrebu, čime je dodatno zagarantovana efikasnost tretmana.

Hermosa filere za nazolabijalne bore možete pronaći u bogatoj ponudi kompanije Vector Medical Group.

 

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*