HP Cell VITARAN polinukleotidi – Revitalizacija i podmlađivanje kože

HP Cell VITARAN polinukleotidi

HP Cell VITARAN polinukleotidi predstavljaju inovativnu liniju za biorevitalizaciju kože.

Starenje je prirodni proces sa kojim se suočava svaki čovek. Iako se odvija na nivou čitavog organizma, prvi vidljvi znaci su na koži. Naime, kako koža stari ona gubi elastičnost, te se javljaju sitne bore. Da bi se očuvao mladolik izgled neophodan je sofisticiran i efikasan pristup podmlađivanja kože.

Tradicionalne metode pružaju privremeno rešenje, ali ono nije sveobuhvatno. Dok estetska hirurgija predstavlja invanzivni pristup, koji zahteva dug oporavak. Ne treba zanemariti ni visoke cene ovih hirurških intervencija.

Srećom, razvoj estetske medicine doneo je sasvim nov pristup u anti aging tretmanima. U pitanju su HP Cell VITARAN polinukleotidi koji ne samo da pružaju potpun efekat podmlađivanja, već su i svima dostupni.

Šta su HP Cell VITARAN polinukleotidi?

Polinukleotidi (pun naziv polideoksiribonukleotidi) su dugi lanci nukleotida koji čine osnovne jedinice DNK i RNK. Ovi molekuli imaju važnu ulogu u metabolizmu, održavanju integriteta genetskog materijala i, generalno, funkcionisanju ćelija. Zahvaljujući tim ulogama doprinose očuvanju zdravlja i smanjenju procesa starenja, što su potvrdila i brojna istraživanja.

HP Cell VITARAN polinukleotidi

Blagotvorni efekat polinukleotida je iskorišćen za stvaranje proizvoda za biorevitalizaciju kože. Ovi injekcioni, sterilni i visoko prečišćeni proizvodi, dobijaju se iz fragmenata DNK ribe kontrolisanog uzgoja tehnologijom visokog pročišćavanja i bezbednosti. Obično su to losos ili pastrmka, jer njihov DNK liči na ljudski.

Izlovani polinukleotidi se zatim ugrađuju u polimerizovani gel za injekcije. Na taj način je omogućena laka primena na koži. Nakon ubrizgavanja vezuju se za molekule vode tako da kožno tkivo čine čvršćim i hidriranijim.

Polinukleotidi funkcionišu i kao biostimulatori, jer imaju antioksidativna svojstva. Zbog toga deluju antiinflamatorno protiv slobodnih radikala. Takođe, služe kao čistač hidroksilnih radikala, koji se akumuliraju usled stresa i UV zračenja. Ovim dejstvom pomažu u nastanku optimalnog okruženja za rast fibroblasta, odgovornih za stvaranje kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Odnosno, elemenata koji su neophodni za elastičnu, mladalačku kožu.

Prednosti upotrebe HP Cell VITARAN polinukleotida

Najnovije studije pokazuju da polinukleotidi povećavaju kolagen do 47% za 23 dana. Istovremeno pomažu u stvaranju deblje, zdravije epiderme sa poboljšanjima od 52% za 23 dana.

S obzirom da stimulišu proizvodnju kolagena i elastina i povećavaju hidriranost kože HP Cell VITARAN polinukleotidi eliminišu znake starenja. Ne samo da otklanjaju bore, već i zatežu kožu. Vraćaju i volumen, te je krajnji rezulat primene glatka, zategnuta koža, bolje teksture i tonusa.

Usled dejstva na hidroksilnie radikale, veoma su efikasni i u lečenju hiperpigmentacije, oštećenja od sunca, kao i ožiljaka i akni. Njihovo antiinflamatorno dejstvo pomaže pri upalnim procesima, te pokazuju dobre rezultate i za rozaceu.

HP Cell VITARAN polinukleotidi mogu se koristiti i za otklanjanje podočnjaka, ali i za eliminisanje strija. Odlični su i kod problema alopecije i gubitka kose.

Kao prednost navodi se mogućnost kombinovanja sa drugim tretmanima, poboljšavajući njihove efekte.

Za razliku od skin booster-a, polinukleotidi aktivno signaliziraju ćelijama da proizvode kolagen i elastin. Time je zagarantovano sveobuhvatno dejstvo na svakoj tretiranoj regiji.

Šta HP Cell VITARAN polinukleotide čini tako posebnim?

HP Cell VITARAN je inovativni biorevitalizator koji regeneriše i učvršćuje kožu upotrebom polinukleotida.

U odnosu na druge proizvode ove grupe sadrži najviši nivo polinukleotida (PDRN) – čak 2%. To ga čini izuzetno efikasnim u sintezi kolagena, elastina, glikozaminoglikana, fibrilarnih vlakana i esencijalne hijaluronske kiseline.

HP Cell VITARAN polinukleotidi

U asortimanu postoje 2 proizvoda. Skin Healer I je pogodniji za delikatniju primenu, kao što je područje oko očiju. Dok se Skin Healer II primenjuje na većim površina lica, vrata i dekoltea.

HP Cell VITARAN polinukleotidi čekaju vas u bogatoj ponudi kompanije Vector Medical Group.

 

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*