Sveže jagode 5kg

(1 recenzija korisnika)

3,800.00 рсд

Pakovanje od 5kg: Idealno za velike porodice, proslave, događaje ili ugostiteljske objekte, pakovanje od 5kg nudi izobilje svežih, sočnih jagoda. Obezbedite da vaši gosti uživaju u najfinijim plodovima, bilo da ih poslužujete samostalno ili kao deo složenijih jela.

Jedini na tržištu – Brix slatkoće iznad 12!

Šifra proizvoda: 0012-1-1 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Za sve prave ljubitelje jagoda i one koji znaju da cene vrhunski kvalitet, predstavljamo naše ekskluzivno pakovanje od 5kg najfinijih grčkih jagoda. Idealno za restorane, hotele, poslastičarnice, kao i za velike porodice i sve one koji žele da u svojim domovima imaju zalihe ovog predivnog voća, naše jagode su garant svežine, slatkoće i najvišeg kvaliteta.

Direktno sa sunčanih polja Grčke

Naše jagode uzgajaju se na porodičnim farmama u Grčkoj, poznatim po idealnim klimatskim uslovima koji jagodama daju neuporedivu slatkoću i sočnost. Pažljivo birane i ubrane u pravom trenutku zrelosti, naše jagode su sinonim za vrhunsku svežinu i prirodni ukus.

Neodoljiva slatkoća – Brix vrednost iznad 12

Ponosimo se činjenicom da naše jagode imaju Brix vrednost slatkoće iznad 12, čime se izdvajaju kao jedne od najslađih na tržištu. Ova visoka vrednost slatkoće osigurava da svaki zalogaj bude pun sočnog zadovoljstva i autentičnih aroma koje će zadovoljiti i najzahtevnije palate.

Pakovanje od 5kg – Savršeno za velike potrebe

Naše velikoprodajno pakovanje od 5kg dizajnirano je da odgovori na potrebe svih koji zahtevaju veće količine svežih jagoda, bilo da se radi o pripremi velikih količina hrane ili očuvanju zaliha ovog ukusnog voća. Bilo da planirate veliku zabavu, upravljate ugostiteljskim objektom ili jednostavno želite da imate dovoljno zaliha za porodične potrebe, ovo pakovanje je idealno rešenje.

Brza i pouzdana dostava na vašu adresu

Znamo koliko je važno da brzo i efikasno dobijete željene proizvode. Zato nudimo pouzdanu dostavu naših svežih jagoda direktno na vašu adresu, bez obzira na količinu. Sistem online naručivanja omogućava vam da lako poručite željenu količinu, a mi ćemo se pobrinuti da vaše jagode stignu brzo, sigurno i u savršenom stanju.

Zašto izabrati naše jagode?

  • Vrhunska svežina i kvalitet: Direktno sa grčkih farmi, garantujemo neuporedivu svežinu i ukus.
  • Izvanredna slatkoća: Brix vrednost iznad 12 osigurava jedinstveno slatko iskustvo.
  • Idealno za velike potrebe: Pakovanje od 5kg je savršeno za sve koji zahtevaju veće količine jagoda.
  • Pouzdana dostava: Brza, sigurna i efikasna dostava na vašu adresu.

Doživite vrhunsku slatkoću i svežinu sa našim pakovanjem od 5kg svežih grčkih jagoda. Bilo da ste profesionalac u ugostiteljstvu ili jednostavno želite da uživate u velikim količinama ovog divnog voća, mi smo tu da zadovoljimo vaše potrebe. Naručite danas i prepustite se uživanju u autentičnom ukusu i kvalitetu koji samo mi možemo da ponudimo.

Dodatne informacije

Težina

5 Kg

Briks slatkoće

12+

1 recenzija za Sveže jagode 5kg

  1. Zorica Radivojević

    Odličan kvalitet stvarno smo prezadovoljni. Jagode su stigle sveže i tačna količina!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *