Revitrane fileri za bore oko očiju – Dajte svežinu vašem pogledu!

Revitrane fileri za bore oko očiju

Revitrane fileri za bore oko očiju predstavljaju revolucionarni tretman na anti aging polju.

Svima je dobro poznata izreka da su „oči ogledalo duše“. Upravo su one najlepši ukras na licu. Nažalost, često su krivci za umoran, stariji izgled. Razlog za to leži u činjenici da ni područje oko očiju nije oslobođeno stvaranja bora.

Bore oko očuju nisu nimalo lep prizor na licu. Problem postaje dodatno izraženiji saznanjem da ih ni najkvalitetnije kreme ne mogu otkloniti, a najbolja šminka ih ne može prekriti. Jedino rešenje za njih jesu Revitrane fileri.

Zašto se javljaju bore oko očiju?

Koža u predelu očiju je debljine samo 0,5 mm. To znači da je 4 puta tanja u odnosu na kožu drugih regija. Takođe, ne sadrži sloj masnog tkiva već samo splet malih krvnih sudova i limfnih žlezda. Zbog toga je i osetljivija na negativno dejstvo spoljašnjih faktora.

Revitrane fileri za bore oko očiju

Nezdrave navike su glavni pokretači. Jedna od vodećih je dehidriranost. Naime, nedovoljan unos vode u organizam čini da je krv tamnija i teče sporije, što stvara pogodne uslove za nastanak bora.

Nedostatak sna doprinosi ovom problemu. Imajte u vidu da u toku dana trepnemo oko 10.000 puta. Dok kožu oko očiju pokreću 22 mišića koja su stalno aktivna. Smejanje, žmirkanje, kao i mimika čine da se predeo oko očiju stalno bora. Zapravo, ovaj deo kože odmara samo dok spavamo. Ukoliko broj sati sna nije velik postoji veći rizik od pojave bora.

Ne treba zanemariti ni prekomernu konzumaciju alkohola, nezdravu ishranu i pušenje. Duvan ubrzava degradaciju kolagena, te su bore oko očiju češći problem pušača.

U uzročnike se svrstava i sunčanje bez adekvatne zaštite, ali i stalni boravak u zatvorenim prostorijama. Tada dolazi do nedostatka kiseonika u krvi, što ubrzava proces starenja kože.

Isti efekat ima i upotreba agresivnih preparata za održavanje higijene lica i jaki make up proizvodi.

Kako ukloniti bore oko očiju?

Postoje brojni tretmani protiv bora. Ipak, najefikasniji su Revitrane fileri za bore oko očiju. Njihov glavni sastojak je hijaluronska kiselina.

Revitrane fileri za bore oko očiju

Hijaluronska kiselina je prirodna komponenta naše kože. Ima sposobnost da hidrira kožu, da vezuje ćelije i da učestvuje u prenosu hranljivih materija kroz kožu. Na osnovu ove njene uloge dermalni fileri vezuju vodu i podstiču proizvodnju kolagena. Rezultat primene jeste sveža, zategnutija koža oko očiju i boljeg tonusa.

Dermalni fileri se ubrizgavaju u kožu ispod ili oko očiju veoma tankim iglama. Na taj način „popunjavaju“ bore između donjeg kapka i obraza. Samim tim vraćaju i prirodni volumen ovog dela lica.

Zašto su Revitrane fileri za bore oko očiju posebni?

Revitrane Classic je moćan dermalni filer. Zahvaljujući svom savršenom viskozitetu, visokom kvalitetu i čistoći hijaluronske kiseline, kao i idealnoj konzistenciji postiže vrhunske individualne, dugotrajne rezultate.

Radi na bazi umrežene hijaluronske kiseline, te ima visok viskozitet i nisku kohezivnost i elastičnost. Ova svojstva omogućavaju Revitrane Classic-u da ispravi fine linije, ali i dublje bore oko očiju. Međutim, to nije sve.

Revitrane fileri za bore oko očiju

Revitrane dermalni filer je pogodan i za tretman lakih bora na području usana, omogućavajući efikasno tretiranje marionetskih bora. Kako je dizajniran da stvori dugotrajan volumen i definiciju pomoću njega može se vršiti i oblikovanje i konturisanje usnana. Naročito za čuvenu Russian Lips tehniku.

Revitrane fileri za bore oko očiju čekaju vas u bogatoj ponudi kompanije Vector Medical Group.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*