Revitrane ha 20 – Vratite svojoj koži mladalački sjaj i svežinu!

Revitrane ha 20

Revitrane ha 20 je inovativni preparat koji je postavio nove standarde u anti aging tretmanima.

Starenje je prirodni proces koji se odvija na nivou čitavog organizma. Najprimetniji je na koži, jer je ona prva na udaru spoljašnjih faktora. Prekomerno sunčanje, upotreba neadekvatnih kozmetičkih i make up preparata, nedostatak sna i stres vodeći su uzročnici brže pojave znaka starenja.

Koža postepeno gubi elastičnost i čvrstinu. Vremenom, usled drastičnog pada kolagena, bore se produbljuju, a lice poprima umorni izgled.

Iako se starenje ne može izbeći, ovaj proces je moguće usporiti. Najsavremenija metoda jeste Revitrane ha 20.

Šta je Revitrane ha 20?

Revitrane ha 20 je vrsta skin booster-a. U pitanju je injekcioni preparat za biorevitalizaciju lica. Zasniva se na visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline, čak 40mg/2ml. To je mnogo veći procenat u odnosu na sadržaj u drugim preparatima koji se koriste u tretmanima podmlađivanja. Zahvaljujući tome Revitrane ha 20 efikasno poboljšava teksturu i elastičnost. Takođe, doprinosi hidrataciji.

Revitrane ha 20

Proizvod je potpuno bezbedan, sa minimalnom upotrebom BDDE agensa, tj. supstance koja se koristi u filerima da bi duže trajalo njihovo dejstvo. Bezbednost upotrebe potvrđena je i odobrenjem od strane FDA administracije za hranu i lekove iz SAD i EDQM (Evropske direkcije za kvalitet lekova).

Prednosti upotrebe 

Visok procenat hijaluronske kiseline dubinski hidrira kožu, obezbeđujući trajniji, intenzivniji efekat. Time koža postaje sjajna i glatka, a ten ujednačen. Istovremeno stimuliše proizvodnju fibroblasta, ćelija vezivnog tkiva, te poboljšava jačinu kože.

Revitrane ha 20 podstiče i proizvodnju prirodnog kolagena, tako da usporava starenje. Odnosno, otklanja znake umora, nastale bore i odlaže pojavu dubljih bora.

Pomoću ovog skin booster-a vrši se delovanje i na dublje slojeve kože. Na taj način se pospešuje dubinska regeneracija dermisa i obnavljanje celokupne strukture kože.

Za razliku od hijaluronskih filera, koji se koriste za preoblikovanje kontura, Revitrane ha 20 ima moć revitalizacije, te doprinosi ne samo lepoti, već i zdravlju i kvalitetu kože. Krajnji rezultat jeste blistavija, zategnutija, elastičnija, čvršća koža mladalačkog izgleda i boljeg tonusa i teksture.

S obzirom na neverovatno dejstvo, Revitrane ha 20 ima široku primenu. Osim na licu može se koristiti i na vratu, dekolteu i šakama. Namenjen je ne samo osobama u zrelim godinama za usporavanje procesa starenja, već i mlađim generacijama kao preventivna mera u stvaranju opuštane kože. Zapravo, idealan je za sve koji žele da poboljšaju stanje i kvalitet svoje kože, a da pritom zadrže potpuno prirodan izgled.

Kada su vidljivi efekti Revitrane ha 20 skin booster-a?

Primena ovog skin booster-a je individualnog karaktera. To znači da zavisi od stanja kože i problema koji treba rešiti.

Ono što Revitrane ha 20 čini dodatno pogodnim jeste vreme oporavka. Naime, skin booster ne zahteva oporavak, te se možete odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Jedino treba izbegavati sunčanje i odlazak u saunu nedelju dana nakon tretmana.

Prvi rezultati hidriranja vidljivi su nakon nekoliko dana, dok je za stimulaciju proizvodnje kolagena potrebno oko 4 nedelje.

Revitrane ha 20

Kako je ovaj preparat zasnovan na umreženoj hijaluronskoj kiselini efekat je znatno duži. Ipak, preporučljivo je periodično ponavljanje tretmana kako bi se sačuvali postignuti rezultati.

Revitrane ha 20 skin booster možete pronaći u bogatoj ponudi kompanije Vector Medical Group.

 

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*