Revitrane Premium-Q fileri za korekciju nosa

Revitrane Premium-Q fileri za korekciju nosa

Revitrane Premium-Q fileri za korekciju nosa je jedan od najtraženijih estetskih proizvoda.

Lice je ono što prvo primetimo prilikom upoznavanja. Kako je nos njegov centralni deo upravo on u najvećoj meri utiče na lepotu lica. Ujedno, privlači najviše pažnje.

Nažalost, istraživanja pokazuju da mnogi ljudi nisu zadovoljni svojim nosem. Asimetrije, kao i brojne nepravilnosti na nosu (devijacija nosa) narušavaju estetiku, ali mogu da dovedu i do smanjenog samopouzdanja. Grba na nosu, takođe, stvara nelagodu ljudima, izazivajući nezadovoljstvo, pa i frustraciju.

Iako genetika ima važnu ulogu, u pojedinim slučajevima vremenom može doći do deformiteta. Najčešće su uzroci prelomi, povrede i određene bolesti. Mada ravan i simetričan nos može da nestane tokom godina. Usled prirodnog procesa starenja smanjuje se proizvodnja kolagena, te se menjaju crte lica. Samim tim i nos dobija neželjeni oblik.

Ranije je operacija nosa bila jedino rešenje. Dok danas Revitrane Premium-Q fileri za korekciju nosa omogućavaju savršene proporcije bez primene invazivne procedure.

Kako funkcioniše korekcija nosa hijaluronskim filerima?

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u ljudskom telu. U najvećim koncentracijama je u hrskavicama, ligamentima i sinovijalnoj tečnosti. Njena glavna uloga jeste održavanje nivoa vode i sprečavanje dehitratacije.

Revitrane Premium-Q fileri za korekciju nosa

Upravo na ovoj supstanci se zasnivaju dermalni fileri. U pitanju su biorazgradivi, konzistentni gelovi koji se ubrizgavaju u određene regije nosa. Injektirana hijaluronska kiselina se taloži u dubljim slojevima kože i održava željeni oblik. U tome je i glavna razlika u odnosu na klasičnu rinoplastiku, koja podrazumeva uklanjanje hrskavice ili kosti kako bi se nos preoblikovao.

Revitrane Premium-Q fileri za korekciju nosa imaju ciljano delovanje, dodajući volumen kako bi se poboljšala simetrija, popunila praznina ili izgladile neravnine. To znači da se mogu koristiti za manje napravilnosti na nosu. Odnosno, za korigovanje neravnine i ulegnuća nosa, kao i grbe na mostu, asimetrije u veličini nozdrva. Zatim za ispravljanje iskrivljenosti nosa u jednu stranu i poboljšanja vrha nosa ukoliko je on spušten ili zatupast.

Prednosti upotrebe filera za korekciju nosa

Nehirurška rinoplastika, kako se još naziva korigovanje nosa filerima, spada u minimalno invazivne procedure. Izvodi se ambulantno, uz primenu lokalne anestezije. Time su izbegnuti mogući rizici koje nosi opšta anestezija.

Vreme oporavka je kraće. Možete se vratiti poslu i svojim redovnim aktivnostima već istog ili sledećeg dana. Dok kod operacija nosa potrebne su nedelje za potpuni oporavak. Sama procedura, takođe, kraće traje. Zbog toga je u svetu poznata kao „lunch break nose job“ metoda, jer se može obaviti i za vreme pauze na poslu.

S obzirom da dejstvo filera nije trajno, ako niste zadovoljni rezultatom, možete vrlo lako vratiti stare konture. Dovoljno je da sačekate da se fileri sami metabolizuju ili da zakažete profesionalno uklanjanje filera.

Zašto su Revitrane Premium-Q fileri za korekciju nosa broj 1 u svetu?

Revitrane Premium-Q je vrhunski dermalni filer koji je dizajniran posebno za nehiruršku rinoplastiku. Karakteriše ga veoma visok nivo konzistencije, što značajno smanjuje rizik od migracije u poređenju sa drugim dermalnim filerima.

Revitrane Premium-Q fileri za korekciju nosa

Meka, viskoelastična tekstura gela donosi prirodni volumen, omogućavajući stvaranje zapanjujućih profila. Poseduje i bolju integracija kože, obezbeđujući stapanje sa okolnim tkivom.

Vrhunske karakteristike, kao i bezbednost upotrebe, potvrđeni su medicinskim sertifikatom korejske BR PHARM laboratorije.

Revitrane Premium-Q fileri za korekciju nosa čekaju vas u bogatoj ponudi kompanije Vector Medical Group.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*