Revitrane Premium Sub Q fileri za korekciju brade

Revitrane Premium Sub Q fileri za korekciju brade

Revitrane Premium Sub Q fileri za korekciju brade čine nehirurški postupak kojim se menjaju konture i definicija brade.

Lepo lice ne podrazumeva samo kožu bez bora, već i pravilne proporcije. Naime, na licu se razlikuju 3 regije. Gornja je čeona, srednju čine nos i oči, a donja jeste regija brade i vilice. Skladan odnos između njih doprinosi atraktivnom izgledu.

S obzirom da je regija brade najistaknutija upravo neravnoteža u ovom delu ima najveći uticaj. Oblik brade u velikoj meri određuje konture lica. To znači da povučena ili asimetrična brada ne samo da narušava harmoniju lica, već može da smanji i samopouzdanje.

Oblik brade, takođe, može se promeniti s godinama pri procesu starenja.

Srećom, ovaj nesklad može se jednostavno rešiti pomoću Revitrane Premium Sub Q filera.

Kada se koriste Revitrane Premium Sub Q fileri za korekciju brade?

U najvećem broju slučajeva Revitrane Premium Sub Q fileri za korekciju brade se koriste kao samostalna intervencija. Odnosno, kada postoji urođena uvučenost brade. Kako brada nema dovoljnu projekciju izgleda premala u odnosu na preostalo lice. Samim tim lice gubi konturu u odnosu na vrat.

Revitrane Premium Sub Q fileri za korekciju brade

Dodavanjem volumena hijaluronskim filerima postiže se harmonična linija brade. Razlika je naročito vidljiva pri posmatranju profila.

Revitrane Premium Sub Q fileri za korekciju brade mogu se koristiti i za ispravljanje asimetrije brade. Zatim, za jačanje i definisanje brade, ublažavanje rupice na bradi, kao i za promenu kontura brade.

Tretman se preporučuje i kao deo liftinga donje trećine lica. Na taj način se zateže opušteni deo kože nastao starenjem. Ujedno se definiše ugao donje vilice i smanjuje podbradak.

U pojedinim slučajevima korekcija brade filerima se vrši u sklopu korekcije marionetskih bora kako bi celokupna regija izgledala zategnutije i lepše.

Koliko traju efekti?

Fileri za korekciju brade se sastoje od hijaluronske kiseline koju je odobrila FDA. Ubrizgavanje se vrši u precizno određene tačke tako da hijaluronska kiselina ispunjavaja regiju koju treba popraviti. Istovremeno stimuliše prirodnu proizvodnju kolagena i elastina duboko u koži, što omogućava postojanost rezultata.

Rezultati korekcije su odmah vidljivi, a mogu trajati do 12 meseci nakon tretmana. Njihova dugotrajnost u najvećoj meri zavisi od metabolizma organizma, ali i od nege kože.

Nakon tretmana bradu ne treba dirati, jer može izazvati infekciju. Treba izbegavati sunčanje, solarijum, saunu, kao i sportske aktivnosti nedelju dana. U istom periodu nisu dozvoljeni bilo kakvi kozmetički tretmani na licu i masaža lica. Dok u naredne 2 nedelje je poželjno da odložite stomatološke intervencije.

Najbolji fileri za korekciju brade

Na tržištu postoje različiti fileri za korekciju brade. Među njima se izdvaja Revitrane Premium Sub Q. Zasnovan je na umreženoj hijaluronskoj kiselini uz minimalnu upotrebu BDDE sredstva za umrežavanje.

Revitrane koristi CPM (Cohesive Polydensified Matrix) tehnologiju. Rezultat je gel sa heterogenim unakrsnim povezivanjem i molekulskom težinom i viskozitetom nižim od ostalih vrsta. Ova svojstva omogućavaju ravnomerniju intradermalnu distribuciju materijala, čineći ga lakšim za ubrizgavanje.

Revitrane Premium Sub Q fileri za korekciju brade

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji dvostrukog umrežavanja hijaluronske kiseline zagrantovana je stabilnost. Filer se zadržavan na mestu primene, bez efekta migracije.

Revitrane Premium Sub Q ima veću količinu čestica u odnosu na druge filere iz ove grupe, te pruža i dugotrajnije rezultate. Ne sadrži teške metale, nukleinske kiseline ili proteine, što ga čini izuzetno bezbednim za upotrebu.

Revitrane Premium za korekciju brade čekaju vas u bogatoj ponudi kompanije Vector Medical Group.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*