Politika Privatnosti

Politika Privatnosti

Ko smo mi

Naša web adresa je: https://vectormedical.rs

Komentari

Kada posetioci ostave komentare na sajtu, prikupljamo podatke prikazane u formi za komentare, kao i IP adresu posetioca i niz korisničkih agenta pregledača radi pomoći u detekciji spama.

Anonimizovani niz kreiran od vaše email adrese (takođe poznat kao hash) može biti dostavljen Gravatar servisu da bi se proverilo da li ga koristite. Politika privatnosti Gravatar servisa je dostupna ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako postavljate slike na web sajt, trebali biste izbegavati postavljanje slika sa ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posetioci sajta mogu preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji sa slika na sajtu.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete se opredeliti za čuvanje vašeg imena, email adrese i web sajta u kolačićima. Ovo je radi vaše pogodnosti kako ne biste morali ponovo unositi vaše podatke kada ostavite novi komentar. Ovi kolačići će trajati jednu godinu.

Ako posetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić da bismo utvrdili da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i briše se kada zatvorite pregledač.

Kada se prijavite, postavićemo nekoliko kolačića da bismo sačuvali vaše podatke za prijavu i vaše izbor ekrana. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići za opcije ekrana traju jednu godinu. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavu će biti uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne uključuje lične podatke i jednostavno pokazuje ID posta članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon jednog dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih web sajtova

Članci na ovom sajtu mogu uključivati ugrađeni sadržaj (npr. video zapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web sajtova ponaša se na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugi web sajt.

Ovi web sajtovi mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na taj web sajt.

Sa kim delimo vaše podatke

Ako zatražite resetovanje lozinke, vaša IP adresa će biti uključena u email za resetovanje.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci se zadržavaju neograničeno. Ovo je kako bismo mogli automatski prepoznati i odobriti bilo koje prateće komentare umesto da ih držimo u redu za moderaciju.

Za korisnike koji se registruju na našem web sajtu (ako ih ima), takođe čuvamo lične podatke koje pružaju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu videti, urediti ili izbrisati svoje lične podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promeniti svoje korisničko ime). Administrator web sajta takođe može videti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad vašim podacima

Ako imate nalog na ovom sajtu, ili ste ostavili komentare, možete zatražiti dobijanje izvozne datoteke ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam pružili. Takođe možete zatražiti da izbrišemo bilo koje lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo obavezni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gde se vaši podaci šalju

Komentari posetilaca mogu biti provereni putem automatske usluge za detekciju spama.